Followers

keterujaan nak buat reunion

arghh ! teruja gila . sy nak kumpul dengan kawan-kawan sy mase form 3 . alahai ! tak sabarnya .haha .dah lama sy nak buat ni.harap-harap diorang dapat dtg. ye lah , mungkin diorang byk komitmen. keje . ye ! keje .ambil lah cuti , sehari je , (muka mrayu) .mesti banyak cerita kalau jumpa.mungkin jugak ada yg malu-malu sebab lama tak sembang-sembang. ahh ! pedulikan . yg penting sy msti byk cakap nanti ! haha.

tgk ni ada event taw :
                                           








Time
Saturday, February 19 · 2:30pm - 5:30pm

Locationkentucky fried chicken (kfc)
Kemaman, Malaysia

Created By

More Infokos tanggung sendiri =)

pakaian bebas



banyak gila kenangan saya dgn budak-budak nih. sy penolong kelas mase form 3 & seingat sy ketua kelas ...asyraf muda . haha .tahap baban sy jadi penolong kan . tu lah ! knp budak-budak pilih sy .tak lain tak bukan cuma nak perli-perli . hello ! sy dapat jalankan tugas dgn baik . haha . perasan .tp bagus jgk .sy rase , sy lebih bertanggungjawab .hari-hari sy amek kedatangan kelas then bg kat cikgu norma wahab . buku kedatngan sy jaga rapi gila.of courselah , sy tak suka kotor-kotor.



time masa sejarah , semua orang tak berani nak cakap . penangan cikgu TZ.bez der blaja dgn dia ! sy tak tipu . sy takkan kata dia garang , tp dia tegas .wajib kaum hawa dalam kelas ni tgk apa-apa yg dia pakai , termasuk sy .apatah lagi gelang dia.ye lah , sy memang xcited bab gelang-gelang ni,minyak wangi dia ,panjang kata semua lah ! haha .ok , mase tu masih budak-budak.maafkan sikap keanak-anakkan sy !



tahun ni jugak sy terlibat dgn sukan outdoor.kalau tak dulu , sy cuma main ping pong je..tak kene panas , kulit tak hangus ,mase tu gila-gila sy jaga kulit.memang ! sebab kawan-kawan mase tu suka bandingkan siapa lebih putih.tp sy kalah jugak , erah lagi putih ,pipi blusher original lagi..haha !pasal sport tu.. ok , nak kumpul markah koko.mungkin kalau result bagus boleh pergi asrama penuh. tp tak dapat pun.tak de rezeki.haha ! (result cukup-cukup makan je )


 aduhai ! rindu gila dgn ustazah . kan bez kan bez (cakap ulang-ulang) .ustazah ni lah yg ubah sy . kalau tak maybe sy masih free hair menunjukkan rambut sy yang tak berapa nak cantik tu . haha !diam tak diam dah 3 tahun sy bertudung .dan sekarang sy lebih selesa berselandang.=). mase tu rasenya baik gila saya.sy pakai baju muslimah je ,selempang tudung bawal. haha ! tp sy tetap cute lah kan . ok ! sy tipu .sejak sy pakai tudung ,lelaki dah kurang lah ushar sy.baguslah , ustazah kata ,kalau org lelaki tu tak berani nak tegur kita , maknanya dia hormati kita .lelaki macamtu lah yg kita patut cari.ni sekarang, tgk ! bunyi "swift" tak habis-habis bt kaum pompuan ni macam tikus . heeiii ! sy alahan gila bunyi nih.kalau dia bagi sebijik kereta suzuki swift bez jgk ! haha




masa form 3 ni sy lebih matang lah.sy lebih banyak baca buku islamik.sampai budak-budak kelas panggil sy ustazah.tp sy suka r diorang panggil sy ustazah.nmpak cam baik je.muka suci je. ok ! sy over .



tahun 2008,sy tak de bt hal dgn sape-sape pun.ye lah , sy berubah gila-gila mase tuh .sampai orng tak percaya tu sy.btw , mase sy free hair dulu , sy tak seksi k .sy cuma tak pakai tudung jelah .konon nak tunjuk rambut yg tak berapa nak lawa tuh . haha !suka sangat bila orang puji ,"wawh .lawanya rambut" .dululah .zaman-zaman stylekan rambut.sekarang orang-orang kata cam ni pulak "wawh , cantiknya shawl " .sy kan dah bertudung.
kalau nak ikutkan memang banyak kenangan 3pd1.sy boleh nangis sbb rindu 3pd1 ni dulu.masa sy form 4 , sebab semua pecah kelas kan.kalau nak cerita memang tak habis lah.



p/s:nanti sy upload gmbr2 reunion tuh.19/2.

No comments: