Followers

budak poyo nama aqli

ok , macam mana saya nak start erk ? auwww , malu..ok , pedulikan kegedikskan saya..saya cuma nak citer pasal budak nih , budak yg selalu cari balah dgn saya dari form 4 sampai form 5. budak ni ! budak ni ! 

maaf , gambar agak gelap.klik untuk tumbesaran yg maksimum


haha ! gila ke apa saya nak berblogger pasal dia post kali ni ! hihi , tp memang nak cakap pasal dia pun .

kisah bermula 

ewahh , cam cerita cinta .
korang jgn salah faham , kami tak bercinta pun .


ok ,sudah lah nak mgarut .

macam ni ,budak ni nama aqli . dia suka cari balah dgn aku . time dia baik dgn aku bila dia nak kertas A4 . aku pernah bergaduh gile-gile dgn dia . tahun lepas lah . memang kiteorg selalu gaduh tapi ni gila-gila punye gaduh . masa tu , aku langsung tak bercakap dgn semua budak lelaki kelas aku , diatas sebab-sebab tertentu .pendek kata , aku bergaduh dgn mereka semua lah .ni hahh budak lelaki kelas aku :

sory , gambar bergegar sikit.hihi . budak laki-laki kelas aku tak ramai.cuma 8 org je .



situasi ni berlaku awal bulan 5 tahun 2010 .masa tu , aku memang marah gila kat aqli . hati aku macam setan marah kat dia . hari-hari kalau dalam kelas aku jeling dia . ye lah , kita satu kelas kan . mesti lah jumpe .dekat dua minggu jugak lah kejadian yg terpaksa dirahsiakan sebab pergaduhan ni berlaku . sampai lah , aku xcident . aku xcident gila teruk kat kepala doh . korang tgk kan dah gmbr kat enrty lepas-lepas . so , aku amnesia . bukan lah , amanesia yg tak ingat sapa aku sebenarnya , just tak ingat apa yg berlaku hari-hari sebelum aku xcident . kemudian , ewahh ..macam karangan..ngee~~~..budak-budak kelas pun datang lah melawat aku kat rumah . gila terharu dohh ..penuh ruang tamu umah aku . masing-masing bawak buah tangan . tapi aku tak dapat makan pun . so , kakak-kakak dan abang aku lah yg kebas . nak dijadikan cerita ,aqli pun datang masa tu .seingat aku dia datang dgn hilmie . so , aku sembang-sembang lah cam biasa dgn budak-budak kelas aku . yang aku cakap semua pertanyaan yg ulang-ulang , jangan tanya ahh kenapa , kan aku dh cakap aku tak ingat . pastu , aku pun tanya lah aqli , aku tak ingat dah apa aku tanya dia . masa tuh aku tak ingat lagsung yg aku dalam situasi perang dgn dia  . cakap macam orang baik-baik je lah . then , dalam cakap-cakap tuh , kat fikiran dia boleh kata apa taw , (gila dah qema ni , gila-gila)..tgk lah..fikiran dia pun jahat macam hati dia .yang adoo . haha..tp kalau aku jadi dia , aku pun berfikiran sama . alaa , memang tak leh blahh kalau orang tnye hal-hal yg sama berulang kali . anda rasa pelik kan sebab sy tahu apa yg dia cakap dalam hati ? ok lah , sy mengaku ..saya ni paranormal . ok ! tipu . 



saya dapat tahu sebab masa dalam kelas , dia pergi kat tmpt duduk saya . pastu sembang-sembang macam biasa . pastu dia cakap kat saya "weh , mu tak ingat ke yg kita gaduh sekarang ni ?" . then , barulah aku ingat yg aku memang tgh gaduh dgn dia . patut lah bila aku ada cakap-cakap dgn budak-budak lelaki lain diaorang macam tak nak cakap je . choii ! malu jugak saya masa tuh . haha , pastu aqli citer lah yg dia kata aku "gila" tu ,aku pun gelak-gelak . tak marah dah masa tu , baik  dah lah . kawan balik. ngee ~ .dia pun ada cakap macam nih "weh , kepala mu besor op sbelah , takut aku tgk" ..tak guna ! sempat lagi dia ejek saya . ok , memang masa tuh , kepala saya besar sebelah. pakai tudung pun senget lah ..sebab kepala tak balance . macam ni arh :


ok , sila gelak sekarang . ni bukan masa tu lah , ni masa saya gila-gila tgh study sejarah.abaikan.

pastu , kiteorng pun baik macam biasa lah . sekejap-sekejap gaduh , pastu baik semula..haha ..budak-budak  kelas memang dh tahu lah kita org selalu perang . kalau dia tak cari balah dgn saya , saya cari balah dgn dia .ok ! saja cari publisiti mahalan.haha.tapi budak-budak perempuan selalu bela saya lah .sebab dia org tahu yg aqli ni memang menjengkelkan . haha .



kadang-kadang kalau mulut dia jahat sangat dia prnah ahh kene simbah air dgn saya .saya ulang , simbah air.. haha . dia tak mencarut lah .tp dalam dia cakap-cakap tu , dia ada kata 'bodoh' ..saya tak tahu lah dia tujukan kat sapa . yg saya rasa dia tujukan kat saya . haiii .. hot sih ! saya dah tak leh orang kata saya bodoh . memang pucuk dicita , ulam mendatang lah bila ada air kat depan saya . mahunya kene simbah . basah lah baju dia . pastu saya blahh ahh . macam spy perempuan yg baru lepas selesaikan misi dia sambil pgang senapang . gila cun lah muka saya masa tu . macam ni :


style gila lah saya . sayang awak aqmar !


tu first time saya simbah air dekat lelaki . dia tak balas doh . ok , boleh saya katakan yg dia ni tak dayus lah . haha . apa ? sy puji dia ke tu ? haha .baru sy rasalah macam mana perasaan awek-awek yg kene tipu dgn playboy , pastu simbah air kat meja makan . hot jugak !



tapi kalau nak tahu . ni tabiat dia lah .dia suka kembangkan lubang hidung dia . kotor ! pastu , dia suka hembus nafas kat saya . busuk ! angkat ketiak bila saya lalu . dia suke ejek panggil tiqah , COLEK ( yg boleh cicah dgn pelam tu) ..tp saya pun join dia arr..haha..gila saya bergabung kenekan tiqah..sebab , tiqah suka gila makan colek . haha .pastu kalau saya mintak tolong dia ke , dia mesti cakap macam ni " cium ketiak aku dulu " . tp saya dah biasa lah . jgn salah faham , bukan dah biasa cium ketiak dia . gila ? geli aku ! .sy dah biasa lah dgr dia cakap macam tu . sebab kalau perempuan lain.. tak ke diorang akan panggil abg diorang suruh belasah aqli ? haha



tapi dia tolonglah jugak saya . dia budak baik sebenarnya .haha . sy  puji dia lagi . tiba-tiba bila tak sekolah ni , ye lah maksud saya tak bergaduh dgn dia..saya jadi rindu pulak . ngee ~ . maybe ni kenangan lah . budak yg nama aqli ni memang saya ingat lah sampai bila-bila. haha.sebab dia banyak menimbulkan kekacauan dalam hidup saya masa tahun 2009-2010 . kalau nak cerita pasal dia memang tak habis lah . so , saya stop kat sini .awak tgk lah bebrapa gambar sy ngan dia ni . aishhh ! tak nak kalah . gaduh-gaduh amek gambar jugak :



dia marah gila saya ltk gambar ni dalam fb doh . jadi saya dah padam.hamik kaww , aku letak dalam blog .haha !

orang komen gambar ni , dia macam cina masuk islam.haha!




 macam kakak pergi tengok adik konvo.





apa motif gambar ni ? tak..cuba tgk
hantu belakang saya tuh ..dialah tu mengacau say amik gambar !


gambar ni di snap secara tak sengaja . cube perhatikan pengawas baju biru yg pndg saya tu . haha ! perasan.
-klik untuk besarkan-
satu lagi , abaikan muka saya yg ntah apa-apa tu.


 
p/s:sapa-sapa yg baca post ni , tolong lah jgn bgtaw dia k . nanti dia perasan , sbb sy byk puji dia jgk dalam nih . haha ! dan jgn sekali-kali share kat fb . mati saya sbb malu takut dia baca . choii..



*sy mintak maaf jugaklah kat korang sebab sekejap sy bahasakan diri saya aku..sekejap saya..haha..kenyit mata sikit . ewahhh..haha

No comments: