Followers

doakan cik gsp dapat kerja .



assalamualaikum kamu!
*muka xcited*
 saya pergi cari kerja dengan hawa tadi . tapi dia teman saya ahh . dia dah dapat pun keje nya . saya bersiap-siap simple je . weh , tadi saya pakai shawl ala hana tajima ! auwww . perlu ke saya bagitaw ? ok..tak perlu .


weh , sy dah isi borong untuk kerja . kakak tu kata nanti dia call untuk interview . saya tak boleh cakap lagi kerja apa . nanti bila saya dah dapat kerja tu saya bagitaw . ok ? haha . gumbira ahh . gumbira . gumbira . !
 
 
 
banyak jugak kedai saya cari . last-last dapat isi borong tu . kakak tu cakap macam bagi petanda positif je . siap tanya nama panggilan lagi . mintak-mintak ahh dapat . lagipun kakak tu macam ramah je . saya suka ! =)





korang doakan saya k !

~bubye~

No comments: