Followers

kerja

assalamualaikum .



cik gsp dah dapat kerja ahh . alhamdulilah , interview hari tu cik gsp lepas drpd berbelas-belas orang . yang shiok nya . cik gsp dapat kerja kat butik selendang . tak perlu lah cik gsp bgtaw kat mana . nanti ramai pulak yang serang cik gsp kat sana . apa motif ? cik gsp pun tak taw . yang pasti cik gsp tengah menahan senggugut yang dah lama tak ziarah cik gsp . so , hari ni cik gsp mintak balik kerja awal , sebab tak tahan sangat . perempuan mesti tahu sakit dia cam mane . nasib baik bos cik gsp baik . kakak yang kerja kat ctu pun sporting sangat-sangat . wawh ! cik gsp suka .
first kerja , pagi-pagi tu cik gsp kena kemas kedai dulu . sapu-sapu , lap cermin ,lap-lap , mop lantai . percaya tak cik gsp buat semua tu ? heyy , pompuan mesti ahh ! pompuan yang hot pun buat semua tu . xoxo .pastu firdaus saje lalu kat situ , konon nak ejek cik gsp . siap hon kereta lagi . haha . tapi rilek ahh . dapat gaji nanti cik gsp nak shopping puas-puas ! 




gaji kat situ ..oopss..tak leh bgtaw ahh . ni kan private . tp banyak lagi yang cik gsp kene belajar . nak layan customer . yelah , customer kan banyak karenah . ada yang cerewet , ada yang ok , & macam-macam ada . ada yang nak baju tu , tapi tak nak try suruh cik gsp try . so , cik gsp ahh kene try . ada yang cuba tudung dekat sepuluh tapi tak beli pun . ada yang kata mahal ahh , pastu nak bandingkan dengan jenama tudung yang hot-hot cam ariani , hajaba , nak beli online ahh . so ? silakan . mak cik , chill ahh . ni kan butik . bukan kedai biasa . 




yang bestnya , kat butik ni cermin keliling . suka ahh cik gsp . alaa , pompuan semua suka tangok cermin . 



first day masuk kerja cik gsp mekap-mekap ahh jugak . esoknya tak dah ahh . natural beuty je .  disamping cik gsp nak jimat foundation yang dah nak habis . xoxo . cik gsp nak kene jimat ni  . nak amik oti jugak . dapat duit lebih . bila buat kerja-kerja ni rasanya dah jadi macam jandi boy over flower tu . ewah . gila perasan . cik gsp memang macam tu . dari sekolah perasan nak jadi jandi . konon ada ahh laki-laki cam junpyo & jiho nanti . haha . weh , best nya !tapi , haprak , tak de pun . 



k ahh . cik gsp rasa penat sangat-sangat . lenguh kaki sebab pelanggan ramai , kene berdiri je ahh .



p/s :kesian kak ah jaga sorang butik hari ni . cik gsp mintak balik awal sebab ..alaa..tadi dah bagitaw..



k..choww..



kurang ajar ahh penutup cam tu . 



assalamualaikum . 

1 comment:

Anonymous said...

Assalamualaikum..sj je nk comment.. =P