Followers

tak tahu nak letak title apa.

assalamualaikum korang



senyum sikit




weh . eh kasar cakap weh weh . sebelum kerja aku asyik duk cakap duduk rumah tak mencabar langsung . nah , bila kerja semua aku hadapi . wah , bajet tak ? ye , bajet




aku dah berdepan dengan lelaki gila seks , drug addict dan sekarang aku tengok budak-budak black mental tumbuk-tumbuk depan kedai tempat aku kerja . gila tak takut tengok dress up diorang ? tersentap hati mak nyah ! rambut tak nak kalah dari dinosour-dinosour zaman purba dulu . aigoo . telan air liur aku tengok . diorang gaduh dengan geng-geng diorang je pun . baru lepas jaming barangkali . aku tak tahu style apa yang diorang bawak .  kalau budak-budak indie main jaming tak de lah dress up cam gitu . skinny ye lah kan . diorang ? nah , siap pakai legging lagi ! skirt petak-petak ala bugis . muka ganas gila . tengok dah tahu busuk . ( kalau diorang baca , sure cari aku nanti ) i amik langkah berani u ! pakai celak ikut sunah nabi . tapi , kenapa still orang takut tengok muka korang . 



i pakai celak , u oll takut tak ? tak takut . terima kasih




tak main kayu-kayu beb . guna besi terus . mulut jangan cakaplah . "bodoh" memanjang . pastu budak-budak cina teruja je tengok remaja melayu bergaduh . tak malu kah ? aku yang melayu tak gaduh ni malu . aku tengok aku pun takut . then,bila polis datang barulah semua lari . yang tu kesitu , yang tu kesana . para penonton yang tengok pun turut sama blah . wawh , hot lah abang-abang polis , baru parking kereta , semua dah lari .  ada yang rakam . hahh , tengok bila melayu gaduh je nak rakam . pastu sebarkan . konon , banggalah  dapat rakan orang gaduh . 




jalan punyalah sesak dek orang nak tengok . nah , tayang filem ekstrem tak berbayar . siapa tak nak tengok ?




dah , nak cakap tu je . 








p/s :moga ALLAH buka pintu hati diorang , tunjuk jalan yang benar , berada di landasan yang betul , jadi hamba yang beriman . amin .




p/s: dah ada awek , tapi still nak ngorat perempuan lain , (tak de kena mengena pun dengan cerita diatas , cuma sengaja nak bagitahu) kalau saya jadi awak , dah lama saya tinggal laki-laki macam ni .




chill , kau jugak yang ajar aku kan . terima kasih .


bai :) 

3 comments:

Ihsan said...

ermmm....amin~~

ct norfariza said...

hye gadis shawl pelangi..
follow kamu.. do visit me back yaa^_^

NiCEly-RuDE") said...

polis tu kbtuln jer snggh kdai beli topup..
alng2 ada bdk gdo,juk krete r..hhahaha
-lelaki penyibuk