Followers

tawaran

assalamualaikum


tak tahu nak kata berita ni gembira atau tak . yang pasti setiap apa yang kita dapat . of course lah kita kena bersyukur . alhamdulilah . i dapat tawaran uniKL MIAT ( avionics) . so , ianya berkaitan dengan penerbangan and so whatever . decide punya decide , i fikir better i pegi cuba . mana tahu ALLAH bagi rezeki i kat sini . siapa sangka ? manusia cuma mentadbir tapi ALLAH yang mentakdir .



sapa-sapa yang dah apply tu , boleh lah check nama korang kat link ni 





uniKL ni ditaja sepenuhnya oleh MARA . means kalau lah temuduga tu dapat . kalau lah ok . i said kalau . mintak lah dapat schoolarship dari mara . tu pun mesti lah result kena cemerlang . berbelah bahagi sebenarnya nak pegi . tapi bila i tanya semua orang . dorang memang suruh cuba . i pun dah tanya cikgu . takpe lah , ni cuma temuduga , tak salah cuba . 



doakan ya . may ALLAH bless me . amin . terima kasih .



bye

1 comment:

lubby2 skinnyzz@shawl said...

i thnk u must try 1st.....so just pray 4 da goodness.....wish u luck.........chayok2...