Followers

entri ni untuk semua yang akan rindu aku.ceh !

assalamualaikum


esok 21 mei  . esok hari lahir hawa lee . esok sehari sebelum ulang tahun kemalangan.esok ? hari pendaftaran sebagai pelajar baru kos perakaunan di uitm dungun . 


malam ni mungkin ramai lepasan spm yang menulis title begini . termasuk aku . senyum terpaksa .


mata masih belum mahu lelap. jam sekarang menunjukkan pukul 10.25 . excited kah nak pergi esok ? ntah , perasaan cuma  blur yang berkabung dalam hati ini . jiwang . ya , sejak kebelakangan ini .


nanti akan rindukan semua . tak percaya . ahh , rindu bukan barang yang boleh nampak . lumrah manusia perlukan penglihatan sebagai bukti . 


esok akan menangis bila keluarga dah nak balik . sebelum tu , tolonglah angkat barang masuk asrama dulu . dah ntah kenapa ntah bawa barang banyak sangat . tak nak balik barangkali . ahh , duduk seminggu sure nak balik . pertahankan kekuatan !



hari ni rasa bersalah jugak . rasa bersalah kepasa ewan , hawa , hilmie dan aqli sebab tak dapat join event diorang . alahh , biasa lah artis , selalu sibuk . ceh , yang menaip ni pun nak termuntah .k tipu , cuma ada hal yang tak dapat dielakkan untuk uruskan sedikit urusan penting . kalau tak macam mana nak daftar esok ? di samping beli keperluan sebagai persedian esok .



terima kasih untuk mak yang teman beli barang dan yang paling penting , keluarkan cash untuk barang-barang tersebut . eh , mak i intai kat belakang


diorang rupanya buat suprise ni


kredit banyak-banyak untuk ewan !


hari ni ramai jugak yang wish , kat inbox ,wall,komen juga chat . terima kasih



salam...esok da nk bertolak kn..
.blajar elok2...semoga semua cita2 awk akan tercapai...semoga awak berjaya dalam hidup...ok..bye2...iklas dari peminat setia awk...hehehe...^_^..


terima kasih juga untuk penghantar inbox ni . i know u are my follower . senyum sikit .



congrates to my bestfren,Aidid Laidin n Aqmar Jusof.baljo leklok,jgn maen2...take care..gonna miss u both")



Aqmar Jusof , Aidid Laidin mu nk g blajo ork? baik lah,aku sayang kamu laju2..ingt aku dlm kuliah mu

(aidid kepunyaan gadis comel nama by  :) 




qem,slmt memasuki dunia luar!hee...goodluck!!be the best among the best k??mnx mf lau 
aq ade wat slh




Qema! Good Luck Dear ....





qem...gudluck r untuk mu,smoge sukses dlam hdup mu lpas ni...mtk mf byk r neh



gud luck..stdy leklok..


korang doakan lah saya kat sana jugak k . 




moga hidup disana penuh dengan warna



saya sayang korang semua !


bye 




p/s : terima kasih untuk yuyu , yang selalu tatarias blog i . sayang ketat-ketat



5 comments:

akuNAJWA said...

goodluck qema, doakan aku juga! :D

NiCEly-RuDE") said...

dont sdey2..be happy")

azhaniidayu said...

weh2 pic yang last tuh membuatkan aku teringat kat as. kau tak ingt? tipu ah. haha

atierahyowng said...

gudluck kema ! sayang mu <3

haziqah said...

gud luck jgk..adek sy pun msuk uitm dungun ;)