Followers

nur kasih the movie

assalamualaikum 



kerah korang cepat pergi tengok nur kasih . sumpah tak tipu , best gila . kalau korang rasa tak best jangan lempang saya . bagi saya best . tu pun kalau korang memang follow dari zaman drama .



ayat yang paling saya tersentuh .


"bagi adam , ambillah segalanya kecuali nur"


tapi saya cool je ahh tengok cerita ni . k tipu . kantoi lap air mata .





macam feel je diri ni nur amina . k perasan ! haha


pastu pergi popular jap , cari barang . ohhemmjayy , lusa dah nak pergi dungun dah .















pastu macam biasa lah 

senyum sikit







dah sampai sini je . btw saya tak hang berdua . saya hang berlima ,
firdaus,ehsan, mahadhir dan fiqah



 cuma gambar ni je sempat ambil .




p/s : takut orang ingat i skandal . i nafikan . ok ?

No comments: