Followers

blog yang masih tak sampai setahun ini

assalamualaikum




first of all , thank you for reading my blog . ok baiklah blog saya masih belum sampai setahun , maybe tak lama dah sebab saya buat masa bulan 12 tahun lepas , 3 hari lagi nak masuk new year . then , saya tengok stats blog for overview all time , dari mula saya ada blog ni . so , inilah hasilnya :)



jadi inilah visitor-visitor saya , malaysia diungguli tempat pertama , dan yang paling terharu ada dari egypt juga south korea , agak-agak lee min ho baca blog saya ? HAHA , oktipu . dan semua yang di atas ini . syukran :)



ini post-post yang paling ramai orang buka , okay yang jumpa artis tak nak kalah kan . terima kasih juga ya :)



ini adalah setakat saya taip blog ini :)

dan ini adalah pencarian dari blog saya . nama saya duduk teratas dulu . thank you for reading my blog :)



alhamdulilah , terima kasih :')

No comments: