Followers

tagged :)

assalamualaikum


okay blog memang ada masalah sikit , tapi takpe lah dalam proses pembaikian lagi . er er er header baru please =,= HAHA , baiklah oleh sebab dah kena tagged post hari ni jawab soalan tagged je lah kan . 


 WHAT WAS YOUR:
1. Last beverage : mushroom soup (ready made punya)
2. Last phone call : tak de siapa pun kot yang nak call saya
3. Last text message : from fatin amani , sebab saya ada minta something dengan dia
4. Last song : tanpamu by helena and sabidhi
5. Last time you cried : malam semalam kot 

HAVE YOU EVER :
6. Dated someone twice : dated ? tak payah lah dengan mendalah dated ni
7. Been cheated : semua manusia pernah kot
8. Kissed someone and regretted it : tak pernah . soalan apa ni ?
9. Lost someone special : er er er ...
10. Been depressed : selalu , nak nak bila balik kuantan nanti
11. Been drunk and threw up : jauhkan lah . never .

LIST THREE FAVORITE COLORS:
12 white
13.white
14.white

SINCE LAST YEAR (2010), HAVE YOU :
15. Made a new friend : ramai . nak-nak dalam facebook kan
16. Fallen out of love : er er er , okay soalan seterusnya
17. Laughed until you cried : hurm..
18. Met someone who changed you : ada :')
19. Found out who your true friends were : o course !
20. Found out someone was talking about you : ada eh ? tak pernah tahu dan tak nak ambil tahu
21. Kissed anyone on your FB friend's list : pesal banyak sangat soalan kissed-kissed ni ? no !



general
22. How many people on your FB friends list do you know in real life : 150 maybe
23. What is your dream : sampai sekarang memang nak jadi cikgu . walaupun sekarang ambil bidang lain . apakah ?
24. Do you have any pets : tiada
25. Do you want to change your name : tak kot
26. What did you do for your last birthday : roomate buat suprise
27. What time did you wake up today : 6.00 am solat subuh
28. What were you doing at midnight last night : berangan sebab tak boleh tidur . mesti lah ni kan . haha
29. What is something you can't wait for : graduated , pergi buat umrah dengan my family , insyaAllah :')
30. Last time you saw your mother : hari-hari jumpa sebab sekarang tengah cuti sem
31. What is one thing you wish you could change about your life : sekarang still tengah merangkak-rangkak untuk berubah . moga ianya lebih baik . insyaAllah
33. Have you ever talked to a person named Tom? : tom ? tak de kawan nama mat salleh . haha
34. What's getting on your nerves right now : naik semester dua kot , sebab ramai cakap subjek tough =,=
35. Most visited webpage(s) : facebook, blog
37. Nickname(s) : aqmar jusof . aqmar , qema , qem
38. Relationship Status : inrelationship with Allah
39. Zodiac Sign : cancer
40. He or She : she
41. High School : gnses
42. College : kuantan nursing kolej , kementerian kesihatan malaysia
43. Hair color : bab aurat tak payah nak mention eh
44. Long or short hair : hahhh , ni pun sama !
45. Do you have a crush on someone? : er ?
46. What do you like about yourself? : siapa yang tak suka diri masing-masing kan ?
47. Tattoos : None
48. Righty or lefty : -

WISH:
49. wish ? saya ada banyak harapan . dan harapan yang paling penting buat saya ialah saya nak bangga kan mak ayah saya . itu yang paling penting :')
50. kahwin ? er er er . okay gatal :p

okay siap . thanks nurul liyana


assalamualaikum :)



1 comment:

Muhammad Ihsan Bin Ishak said...

Untuk wish tu, insyaAllah...
فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلىَ اللهِ