Followers

happy birthday suraiyaliyana dan shima :)

assalamualaikum


hari ni pergi sambut suprise birthday party untuk kawan saya , suraiyaliya and hashima . tak yah taip-taip banyak-banyak lah . tengok gambar pun bolehhh :)



the cake



syera , eha , suraiyaliyana and shima :)




birthday girl



planner :)



ini namanya kasih sayang antara rakan-rakan :') . nick , atyn , hawa , suhaili rindu :'(



kami



lipat kertas kfc sambil berleter 


itu sahaja . actually mereka ni sangat-sangat baik dengan saya . mereka lah yang bagi saya tumpang bilik diorang time saya ada masalah dulu , mereka lah yang turun kan katil sebab tak bagi saya tidur atas lantai pakai toto . mereka lah ! mereka lah yang tolong saya dan banyak lagi :'( thanks korang :')


No comments: