Followers

serius , kerinduan kemelandaan

assalamualaikum


kerap pulak updated blog . takpe lah . serius rindu sedang melanda . bukan ombak rindu , taufan rindu mungkin . rindu dekat best friend forever . sekarang masing-masing dengan haluan sendiri , tapi masih contact antara satu sama lain . alhamdulilah , air di cincang takkan putus . dan tali yang diikat sama sekali takkan saya bagi orang putuskan .  , akan ada ke peribahasa macam tu . okay joking yang tak kelakar pun . mungkin semua student lepasan spm yang setahun , dua tahun or bertahun-tahun akan rasa perkara ini . kan ?


baiklah , saya punya kawan . alaa , siapa yang tak de kawan kan . tak , i means best friend forever . dan biasanya bff ni dicipta daripada zaman sekolah . semua kenangan for sure kita takkan lupa . memang takkan lupa :') . mereka lah tempat kita curahan segala masalah . expecially soal cinta . kan ? kan ? untuk perempuan lah .ada apa dengan cinta ? kalau lelaki , mereka tentu akan bercakap soal bola , bola and bola . ada apa dengan bola ? 


saya ada 4 bestfriend , so 5 lah termasuk saya . kita rapat bagai adik beradik . sampai mak ayah kita , mak ayah mereka juga . tiba-tiba saya touching nak taip entry kali ni . tak pe , saya gagahkan jua . dulu , kita selalu gelak sama-sama . kita selalu buat lawak pastu sama-sama gelak . walaupun benda tu tak kelakar , tapi bagi kita kelakar . kalau sorang nangis , yang sorang lagi pun akan nangis . yang ni kena marah , yang tu pun akan kena marah . yang ni touching , yang tu pun touching . :'(


kita harap dapat disatukan semula bagai dulu , kita harap kita belajar di tempat yang sama . pendek kata , kita semua tak nak berpisah . tapi , setiap orang perlu bawa haluan masing-masing . sorang disana , sorang di sinun dan bla bla bla . bila sorang dapat cuti , yang sorang pulak tak dapat balik . jadi semua nya tak lengkap . saya nak sangat , nak sangat berkumpul macam dulu . pergi bercuti pun bolehhhhh :) asal kita semua jumpa dan bercerita tentang masa lalu , juga masa kini . serius rindu :')




bakal buka restoran sendiri



bakal setiausaha



bakal engineering oil and gas



bakal kaunselor



bakal jururawat . ehem ehem . haha



with my mum , gambar lama *tengok tarikh 23/10/2010*


"sebaik-baik sahabat di sisi Allah swt , ialah orang yang terbaik terhadap temannya dan sebaik-baik jiran di sisi Allah swt  ialah orang yang terbaik terhadap jirannya"
-hadis riwayat al-hakim-



alhamdulilah ,bersyukur pada Allah swt . semuanya sudah merancang masa depan masing-masing . tak kira siapa pun kami . kami tetap kawan . kawan sampai syurga Allah . ameen :')


p/s : nanti mesti kena bising sebab letak gambar sekolah yang tak leh bla kan . padahal gambar-gambar yang elok ada je . aku saja fatin , nick , hawa , suhaili . sebab aku boleh gelak sorang-sorang tengok gambar ni . and bila aku buka album kita yang lama-lama , aku boleh nangis sorang-sorang :'(



do like my blog page : BLOG AQMAR JUSOF


-thank you-




2 comments:

it's hawaLEE~ said...

sumpah touching. mcm nakmnangis tapi blgak kental je. bile baca semua ni. terasa macam bnyak bende yg pendam2 skrg nk share blik. yelah, dulu tak penah nak pendam sebab korang ade kan. rindu sanagt. btw, bagus la klau dh tahu aku nak marah. PAHAL LETAK GMBR SAKAI MCM TUU !! MALU LAA !! jatuh standard i tau ! hahaha

aqmar jusof said...

kan kan kan . dulu , kita tak de nak pendam2..kita bgtahu masalah kita sama-sama . bila lah nak kumpul lagi . i means pakai baju sekolah sama-sama . haha..jangan risau..gambar kita semua buruk..tak de yang terkecuali..kahkahkah