Followers

10 days left




assalamualaikum :)

apa nak taip ya ? serius macam tak de idea dah sekarang . since , masuk wad memang agak busy and apatah lagi sekarang cuma tinggal 10 hari sahaja untuk final . so , macammana nih ? preparation baru berapa je ni . oh , alhamdulilah result mid sem baru-baru ni agak baik dan saya lulus semua subjek . alhamdulilah :') . dan sekarang saya perlu struggle untuk final pulak . saya tak tahu kenapa ni , saya asyik emosi sekarang . mudah sangat nak marah orang , mudah sangat terasa . maybe hormon epinephrine dengan norepinephrine tengah meluap-luap keluar sekarang ni dan biasalah juga bila tekanan nak exam ni . saya cuba untuk tahan marah , jaga kata-kata tapu diakhirnya akan terkeluar jugak rasa marah sampaikan kawan-kawan cakap "qema dah start lah tu"  ya Allah , apa kenalah dengan aku :')

sekarang memang jarang online , bagus jugak bila buat acc fb baru sebab tak terasa tertarik pun nak buka facebook sekarang . seriously . nak exam tak boleh nak online sangat . saya kena fokus . apatah nak penuhkan buku cross lagi , bila sister-sister busy tak boleh nak tanda cross kita . i feel like urghhh . susahnya ....mulalah masa ni , saya rindu sangat nak balik kemaman . penat , rindu dekat family , semua ada . 


saya ni je kot . macam membebel je kan ? haha . doakan saya untuk final kali ni . serius tak nak kecundang untuk yang kedua kalinya . Allahummayasirwalatuassir :)





lama tak upload gambar . makin makan banyak , makin tembam , makin bla bla bla dan makin takde idea nak tulis blog ! :D










No comments: