Followers

aktiviti sebelum cuti semester (part 1)

assalamualaikum

alhamdulilah , semester dua kali ini dah nak melabuhkan tirai dalam masa beberapa hari je lagi . dan dalam seminggu ni serius saya agak busy jugak . facebook and blog pun baru tengok hari ni . haha . tipu . saya ada juga buka facebook , tapi sekejap je . nak tengok and reply mesej dekat facebook pun tak sempat . sory ya , saya akan reply as soon as posible , saya akan baca segala luahan-luahan kamu semua ya nanti . haha . tapi bukan sekarang , sebab minggu ni saya amatlah busy . sory ya :')

baiklah isnin yang baru-baru ni . ada majlis yang memerlukan biro kebudayaan semester dua dan semester satu handle dan mujurlah ada pertolongan daripada akak semester 5 . takdelah kekok sangat kan . sebenarnya saya bukanlah biro kebudayaan , sebab saya ni antara ajk biro displin , diorang just mintak tolong saya jadi mc . so , tolong je lah kan . :D




inilah event nya !


ini saya tengah double check panggilan nama dengan classmate saya , sebab yang masuk nikan bukan melayu . takut saya tersalah sebut nama orang kan .


the script

kemudian , keesokkannya pula . maksudnya hari ni . ada pertandingan sukan antara rumah pulak . actually setiap sem mewakili satu rumah . kalau semalam saya jadi mc , so hari ni saya jadi photograpeher . wah gitu . tapi tak pandai pun ambil gambar eh . saja-saja . alang-alang ada camera , so puan mintaklah saya ambil gambar untuk event ni . event ni sahaja okay


ini adalah gadis sorakan kumpulan julai 2011 yang mewakili rumah biru . classmate saya lah ni . haha

rumah pink awesome


rumah orange gorgeous


rumah purple love


dan rumah go more blue !

habis je event ni . saya terus ke board akademik untuk tengok keputusan final exam . baiklah gambar dibawah ini adalah rentetan-rentetan peristiwanya . hahaha .


cari nama dari atas sampai ke bawah


lihat nama number 19 . alhamdulilah !


buat-buat muka tak percaya . padahal semalam dah umum pun resultnya


sebenarnya saya sedih jugak sebab macam tak percaya . sebab masa hari exam ada paper yang saya rasa macam down and tak boleh jawab


dan mulalah berlagak rasa lega gitu . kehkehkeh


ini permulaan . i will do the best for the next semester . aja-aja fighting !

disebabkan camera habis bateri waktu saya check pointer dengan puan , tak dapatlah saya ambil gambar pointer saya . so , saya salin je lah saya punya result :
  • health science(anatomy and fisiology) - 3.00 (B)
  • behavioral science - 4.00 (A)
  • medical nursing 1 - 2.67 (B-)
  • medical nursing 2 - 3.33 ( B+)
  • surgical nursing 1 - 2.00 (C)
  • surgical nursing 2 - 2.33 ( C+)
  • osce - 3.67 (A-)
  • KESELURUHAN : 3.06 (B)
Alhamdulilah :') . mungkin saya bukan diantara best-best student . tapi 'lepas' dengan apa yang telah kita target rasanya lega sangat .sebab saya memang target 3.0 and above memandangkan result semester satu sangatlah bad saya rasa . saya ada taip entry-entry lepas kan ? alhamudlilah . apatah lagi melewati semester dua yang dikatakan killer semester ini . alhamdulilah :') dan walaupun group kami tiada yang 100% lulus berbanding dengan group-group lain , tapi bagi saya ini adalah permulaan . kami ada 4 semestert lagi untuk ditempuhi . tahniah buat semua group yang mencapai 100% lulus :)


event esok dan seterusnya pula ialah , pertandingan kumpulan inovatif dan kreatif , dan saya adalha diatara speakernya esok . kemudian , pertandingan tilawah alquran , then 1/6 , sambutan nurse day , ambil suntikan hep b yang kedua dan malamnya dinner ! esoknya ? balikkkkkk !

itu sahaja roger untuk hari ni . thanks for reading !




No comments: