Followers

feedback daripada entry lepas

assalamualaikum

daripada banyak feedback yang saya dapat daripada entry lepas . feedback hamba Allah ini yang begitu menyentuh hati saya : 




alhamdulilah :)

bila bercakap pasal take care take care ni . saya jadi teringat dengan sorang patient dekat wad 4c . baiklah , patient tu perempuan . dia excident dalam masa sebulan dah masa saya kerja dalam wad tu . excident dengan lori , dan malangnya beliau mengalami trauma . but but but ! husband beliau ya Allah baik sangat . teramat lah baik ! kena tampar , cubit dan bla bla bla still je sabar . still layan kerenah isteri , still jaga isteri . actually isteri dia tu unconsious , so apa-apa yang dia buat adalh diluar kawalan . semua staff and student suka and bangga tengok husband dia . termasuk saya kot . hehe . husband beliau tak henti baca alquran dekat telingga beliau , gosak kepala beliau sambil berzikir , dan mulut dia tak lepas panggil "sayang" dekat isteri beliau . nak suami macam ni satu ? haha . susah kan nak cari lelaki macam ni :')



"terkadang aku jadi muak ,aku jadi bosan dengan janji lelaki yang hanya tahu menanam tebu dipinggir bibir , sungguh aku susah percaya orang , sungguh!"