Followers

ceritera raya part 1

assalamualaikum . hehe

sungguh bila balik rumah ni saya jadi malas nak update blog . ala , macamlah duduk kolej ashik menaip je memanjang . takkan ? hehehe . actually saya patut siapkan tiga entry . tapi ya Allah , malasnya . lantak pi lah . kita review guna gambar je lah . hehe

sebenarnya nak cerita jugak pengalaman first time naik bas masa balik raya haritu . tapi , malas pulak rasa dan masa juga tak mengizinkan . ni pun just review untuk first day raya , after balik solat raya , terus bersiap-siap  balik kampung ayah dekat merchang , sampailah petang . then pergi rumah nik , pastu pergi rumah fatin . itu sahaja . hehe .  memang saya tak bercadang nak pergi beraya sangat sebab , adalah sebabnya kan . hehe




si kecil maisarah , sibuk nak salam wan dulu



turn angah pulak salam



hakikatnya inilah family saya , kebetulan mok dah dengan tok raya kemaman sekali tahu ni . hehe . gambar senget sebab stand pun pakai kotak . dah tak tahu macam mana nak pasang stand yang dah ada . 


ambil gambar ikut ketinggian ya . sedang elok pulak ikut turutan . dari kanan , along , kakteh and me . nampak sangat yang sulong kecik sekali and yang bongsu besar sekali . bukan besar kata mak . tinggi :) hehe



turn maisarah salam cium umi dia , oh ya tahun ni insyaAllah dia dapat adik hehe . maknanya , acu pun dapat anak buah baru lah ni . hee :)



okay , inilah adik beradik saya . lagi sekali beratur ikut ketinggian . 


dah mestilah ambil gambar seorang untuk dijadikan dp . haha . okay , thanks untuk mak sebab hadiahkan baju yang sata pakai ni , sempena birthday , tapi saya suka . suka sangat sebab dia banyak warna and senang nak matching tudung . apatah lagi sebab ada colour merah gitu . 

nak upload gambar lagi rasa lama sangat nak loading . so pilih-pilih yang ni jelah . insyaAllah , entry seterusnya saya akan review pasal raya kedua . sebab memang ada keluar dengan best friend pun tadi , and memang ada cerita disebalik esok . tunggu eh , tunggu tau :P


nah review untuk entry seterusnya , kenyit mata sikit ;)

p/s : taip pun macam takde mood je . memang pun , sebab sakit tekak . nak cakap , nak telan air liur sakit ==' takpelah . redho je . esok baik kot insyaAllah :)

No comments: