Followers

cinta kan kembali

assalamualaikum . hee :)

dah cukup sebulan belum guwa tak update ? apa? rindu ? eceh eceh , kekonon rindulah ya . sebab kali ni saya datang dengan tajuk lagu shahir yang terbaru . kulihat dunia merobek segalanya . haha . kalau ada yang perasan , baru-baru ni saya ada privatekan blog ni , deactive facebook . eceh eceh , kekonon tak nak online sangat sebab merajuk sikitlah . kahkahkahkah . merajuk bagai lepas tu tak nak online , terus pergi terminated bb . akhirnya , tudia buka jugak . hahh . sekarang merana saya ashik turun bawah untuk online . nampak tak usaha nak taip blog malam ni . dah pukul berapa dah ni . sanggup tu . hahh , tu lah usaha namanya . *sambil tepuk dada . 

tapi kalau memang perasan , saya memang dah lama jugaklah tak aktif facebook . tapi tapi tapi , boleh je cari saya kat twitter , kat situ kita boleh bersembang kencang , lebat dan berangin . over tau , macam ribut guwa kasi . okay okay okay , memandangkan saya semakin busy sekarang , alaa macam biasalah kalau dah start praktikal , kerja , wad . ya Allah , busy sangat . sementelah pulak saya baru je habis mid sem exam . nampak tak macam kekelaruan kat situ . dah lah kerja ikut shift , ada exam pulak tu , asal balik kerja penat-penat terus ulangkaji . dah qualified nanti tak tahu lah busy dia macam mana pulak , sebab masa student ni boleh lah nak mencelah sikit-sikit . kesian husband dengan anak-anak i nanti . mama pergi kerja tolong orang tau :'( HAHAHAHA ! 

sorylah kalau macam gini-gini sikit , sebab kali ni saya praktikal dalam wad yang ada ibu mengandung , baby-baby dan bapa baby (husband yang teman isteri) . dan oleh sebab itu , perasaan nak kahwin ni macam er macam . okay lupakan . guwa selalu je excited macam ni . ya Allah best sangat masuk wad cenggini , tak de lah sebusy wad medikal dengan surgical . dah lah ada baby . alolo , comel sangat-sangat . mandikan baby , pakai baju , suap susu , dah rasa macam keibuan gitu . phewittt ! haha

okay dah stop cerita pasal praktikal ya . sebelum exam group kitorang ada terlibat dengan mini maha apatah pasal pertanian bagai dekat bentong . tengok gambar bawah ni je lah , tapi tak banyak pun uploadnya , line wifi ni ashik main-main , sekejap ada sekejap takde . hahh , dah hampir putus asa dah tadi nak taip .




the best friend ! tapi even saya dah ada kak lina , sheera and mizah kat kuantan ni , saya tetap takkan lupakan kawan-kawan baik saya atin dengan nik . rindu :')


dah kata pertanian , lepas tu ada arnah yang diorang bela and jual . subhanAllah , comel sangat . comel comel comel . actually tu tangan sheera tau , bukan tangan guwa eh . haha tiba-tiba =='


dan selepas bertungkus lumus dengan exam . yakni 5 paper .5 paper wa cakap lu . hahh , ala standard lah kan . hehe . dan sedang elok pulak saya dapat cuti pada hari sabtu , mak & ayah yang dari mersing singgah rumah along sebelum balik kemaman . inilah peluangnya jumpa parents :') walaupun cuma 2 jam , banyak benda cakap . tu pun ada lagi yang tak habis cerita . pastu mak pulak bekalkan saya banyak sangat kuih . tahu-tahu je macam nak makan benda-benda manis ni kan . bila difikirkan balik , untuk sem kali ni , cuma sekali je saya balik kemaman , tu pun sebab raya . kalau sem 1 dulu , tiap-tiap minggu balik . konon nak jadi perantauan sangatlah kan . kemaman kuantan pun 45 minit je . tapi , bila ura-ura mengatakan kolej akan bertukar tempat . ya , masa ni lah kalau betul-betul nak jadi perantauan . tempat baru rahsia , taknak bagitahu . nanti nak menyendiri . konon-konon =='



dan dan dan , kali ni perasan tak saya banyak cakap 3 kali 3 kali 3 kali . haha . hari ni keluar dengan kawan-kawan lepas stress sebab ashik kerja je memanjang . kan stress tu . kerja kerja kerja . workholic saya ni . untung future husband . haha tiba-tiba ==' biar jadual kolej yang sedia pun kan . hahh :(

rasanya macam sampai sini je lah kot . lepas-lepas ni tak tahu lagi akan update bila . kan busy . so , kalau rindu dekat saya nanti banyakkan lah berdoa untuk saya . kan dengan doa kita akan rasa dekat . hehe . doakan saya ya :') assalamualaikum :)

p/s : oleh kerana shahir pun kembali dengan album terbaru dia . so , saya pun kembali dengan update terbaru saya lah ni . hehe

p/s : terkadang hati ni rindu sangat , tapi masih tak tahu rindu pada siapa . pencarian bermula :')