Followers

sukan zon timur ilkkm #part 2 (janji)

okay , assalamualaikum . entry lepas ada bagitahu pasal janji yang puan nak belanja kitorang makan after habis semua sukan ni kan . tu pun kalau menang . dah alang-alang menang , janji harus dikotakan . apa lagi bagi aqmar jusof kalau bab makan . harus lah nombor satu . haha . comey tak kak ton ? tetiba =='

dan oleh kerana tiba-tiba puan ajak semua yang terlibat sukan untuk bersiap setelah habis kelas pukul 5pm . yang pasti 5 pm dah naik atas bas . macam mana tu ? kelas habis 5 pm , 5 pm jugak naik bas . nak suruh kita pakai uniform apa pergi makan . tak boleh lah . it's okay . puan memang bagi masa untuk bersiap dan solat . tapi agaklah rushing untuk perempuan . nak bersiap kekadang lama jugak aku ni . hehe ==' habistu rushing sangat , kita gosok baju lain pakai baju lain . kata puan atlit kena pakai jersey katanya . terus balik je bilik tukar plan pakai palazo , jersey dan senang pakai shawl sebab malas nak gosok . gitewww

so , marilah kita lihat hasil-hasilnya .



nilah team ping pong saya dengan incharge staffnurse lily , serius kalau duduk dengan team ni tak henti asyik duk gelak je .


yang sebelah saya tu ,adibah , kawan merangkap first player untuk game ping pong . pernah wakil negeri johor wa cakap lu . tapi sayang , kami berdua tak dapat jugak untuk pergi peringkat kebangsaan ilkkm dekat johor . buyers punya pasal . tapi staffnurse lily kata nak fight. mana tahu rezeki dapat pergi jalan johor . ce ce ce.


sebelah adibah , player bergu merangkap roomate saya sebilik . muka ni lah yang duduk hadap hari-hari . yang selalu jugak dengar saya ngigau malam-malam . haha


sekarang rasa lapar balik bila update entry ni . sedapnyaaaaa


makanan pun licin habis. aku tak tahu sekarang , kalau senyum asyik nak senyum nampak gigi je . giteww..comey tak kak ton ? hahaha =='


and lastly haruslah bergambar didepan pintu masuk restoran untuk membuktikan jalan-jalan cari makan pernah hadir ke sini . haaa buat xlarge lagi kau..

dah lama tak taip entry-entry macam ni  . lagipun sekarang nak pergi mana-mana malas nak bawak camera . berat letak dalam beg . dah lah barang kita dalam beg dah memang semula jadi penuh dengan itu ini . okay , sampai sini saja . doakan final exam saya minggu depan :) terima kasih :)



kerinduan kepada anak buah kesayangan khalisa maisarah dengan adiknya muhammad hasef qausar :( doakan acu nak exam :(


No comments: